Maseuze Deplasari

Cu un singur apel telefonic, în aproximativ 30 de minute, o maseuză va ajunge la ușa dumneavoastră pentru a vă relaxa corpul si sufletul.

În funcție de cerințele și preferințele dumneavoastră, alegem împreună maseuza pe care o considerăm potrivită ca atitudine, experiență, aspect si comportament.

Serviciile de masaj în camera de hotel și masajul la domiciliu sunt disponibile 24 de ore, 7 zile pe săptămână.

    Pentru a vă putea onora comanda, este necesar:

  • dumneavoastră să fiți în camera de hotel
  • să ne comunicați numele dumneavoastră real cu care v-ați cazat, numele hotelului si zona
  • numărul camerei de hotel
  • sa fiti singur in camera de hotel pe durata sedintei de masaj

Despre maseuze

Majoritatea maseuzelor au absolvit cursuri de calificare și au experiență între câteva luni și peste 10 ani în arta masajului erotic.

Fie că doriți o maseuză care este experimentată mai mult pe partea erotică, fie că doriți o maseuză experimentată în masajul de relaxare sau, pur și simplu, doriți o companie plăcută, noi vă găsim maseuza ideală. În funcție de nevoile dumneavoastră, maseuzele noastre combină și schimbă diferite tehnici pentru obținerea celor mai bune rezultate. De asemenea, puteți solicita o anumită modalitate, în funcție de ce doriți.

Despre masajul la hotel sau la domiciliu

Este cu siguranță adevărat că nimic nu egalează un masaj erotic remarcabil executat în zona proprie de confort.

Dacă vă gândiți la un masaj la hotel sau la domiciliu, cel mai probabil sunteți o persoană care apreciază comoditatea, intimitatea si propriul confort.

Prețul masajului la hotel și domiciliu este mai scump cu 100 lei/ora față de prețul masajului în salon.

Masajul în camera de hotel durează o oră. Dacă v-a plăcut și doriți să petreceți mai multe ore în compania maseuzei sau dacă doriți să încercați și o altă maseuză, ne puteți contacta și vă rezervăm mai mult timp.

Experiența noastră ne permite să știm ce preferă și ce își doresc cel mai mult clienții în momentul primirii unui masaj erotic într-un hotel.

Corpul uman este o carte deschisă și suntem ghidați de ceea ce ne spun mișcările sale. Puteți fi siguri că veți trăi o experiență unică cu o maseuză care își pune la dispoziție sufletul și corpul pentru a vă oferi plăcere. Cu siguranță nimeni nu v-a stimulat așa cum o vor face maseuzele HotAngel!

Îndrăzniți să le încercați?

× How can I help you?