Masaj Thailandez

Deoarece doar anumite maseuze realizeaza acest tip de masaj, va rugam sa va informati telefonic asupra disponibilitatii acestora!

Masajul thailandez tradițional este un sistem antic de vindecare care combină acupresura orientată, stimularea și manipularea liniilor energetice numite sen și posturile asistate de yoga. Masajul tradițional thailandez utilizează rareori uleiuri sau loțiuni, iar destinatarul poate rămâne îmbrăcat în timpul tratamentului.

Există un contact constant al corpului între practicant și client, dar, mai degrabă decât frecarea pe mușchi, corpul este comprimat, tras, întins și agitat pentru a elimina blocajul energetic și pentru a ușura tensiunea.

Practicantul folosește degetele, palmele, antebrațele, coatele, genunchii și picioarele pentru a crea mișcare pe corpul destinatarului.

În acest proces, articulațiile sunt deschise, mușchii și tendoanele sunt întinse, organele interne sunt tonifiate, iar energia este echilibrată. Efectul general este unul de relaxare profundă, întinerire și bunăstare fizică și mentală.

× How can I help you?